Als ouders het karakter van hun kind herkennen in mijn foto’s, dan heb ik het goed gedaan. En daarvoor hoeft iemand echt geen uren te poseren. Sterker nog, de mensen die ik fotografeer laat ik liefst helemaal niet poseren. Iemand moet zich op zijn gemak voelen en als het ware vergeten dat ik er met mijn camera bij ben. Op zulke momenten maak ik de mooiste foto’s. Ik leg niet alleen het moment vast, ik zorg er voor dat de foto’s spreken. Dat ze zelf vertellen waarom ze zo mooi zijn.
Ik ben ervan overtuigd dat iedereen fotogeniek is, je moet mensen alleen op het juiste moment fotograferen. Vaak zijn kinderen gewoon aan het spelen als ik ze fotografeer. Juist dan zie ik de kansen om pure foto’s te maken. Foto’s die niet slechts een moment vastleggen, maar ook een verhaal vertellen. Een gezicht is in honderden poses vast te leggen. Mijn streven is om dat precies op het juiste moment te doen.
Ik heb een mobiele studio die ik in elk gewenste ruimte kan opbouwen. Ik merkte steeds vaker dat mensen in hun vertrouwde omgeving of buiten mooier op de foto stonden. Dus tegenwoordig ga ik naar de mensen toe of we gaan naar een mooie plek in de natuur.

Naast portretfotografie ben ik gespecialiseerd in zwangerschapsfotografie, huwelijksfotografie, newborn fotografie en bedrijfsreportages.

Bekijk mijn werk:

portretfotografie

zwangerschaps- en babyfotografie

trouwfotografie

bedrijfsreportages

eigen werk

Gisela Fotografie werkt in Nederland, Den Bosch, Empel, Vught, Maaspoort, Berlicum, ‘s-Hertogenbosch, Groote Wielen, Den Dungen, Schijndel.